GENERALFORSAMLING

Hermed indkaldes til Ordinær generalforsamling i Viborg HK Fanklub i henhold til vedtægterne. Fredag den 28. september 2018 kl. 19.00 i Heidi Astrup Lounge.

Efter generalforsamling vil fanklubben være vært med et stykke smørebrød og en kop øl. Hertil skal der tilmelding på turtelefon 60809300 eller herunder kun på facebook.

Dagsorden

1. Valg af dirigent.
  2. Valg af stemmetællere.
  3. Bestyrelsens beretning.
  4. Fremlæggelse af regnskab for det forgangne regnskabsår til  godkendelse, samt budget for det kommende år.
  5. Fastsættelse af kontingent og indmeldelse gebyr for perioden 1-7 2018 til 30-6 2019
  6.  Indkomne forslag
  7.  Valg til bestyrelsen. På valg er:Keld Astrup (ønsker genvalg) Jette Andersen (ønsker genvalg) Niels Rye (ønsker genvalg) Thomas Hvid Sørensen( som er kommet ind istedet for Ib Olsen ønsker genvalg). Valg af 1. og 2. suppleant til bestyrelsen. Valg af 2 revisorer samt 1. og 2. revisorsuppleant.
  8. Eventuelt

Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være Formanden Niels Rye Bronzehøj 13, 8800 Viborg i hænde senest den 14 september

Niels Rye

Posted in arrangementer, Nyhed.