Tur Til Siofok

Vi forventer turen gennemført som opslået, men mangler dog fortsat lidt økonomi for at få det hele til at hænge sammen

TUR TIL SIMIFINALEN I SIÖFOK

Vi laver tur til Siófok med afgang fra Vibocold Arena den 3/4 kl. 2030 (lige efter kampen mod AAU), vi forventer at ankomme til Hotellet ca kl. 1800 den 4/4, Der serveres morgen,- og middagsmad i bussen.
vi har herefter 2 dage med 2 overnatninger på hotel inden kampen den 6/4 kl. 1700, straks efter kampem køre bussen mod Viborg igen, vi forventer at være hjemme sidst på eftermiddagen søndag den 7/4 så alle kan være klar til at møde på arbejde igen mandag morgen

Turen gennemføres ved min 30 tilmeldte og prisen er 2250,- Kr. pr. person i dobbeltværelse og med et tillæg på 500,- for enkelt værelse, prisen er incl. bustransport, morgen,- og middagsmad i bussen på turen derned, 2 overnatning med morgenmad samt kampbillet
Tilmelding gerne hurtig så vi kan se om turen kan gennemføres, men senest 26 Marts.
tilmelding til turtelefon 60809300.

Posted in Tur.